Dagens outfit – Grått och neon


Har jag hittat sommarens skönaste byxa?!  Tror det. Börjar känna av att min sons dunderförkylning så smått börjar smyga sig på. Inte bra alls. Proppar i mig C-vitamin och andra medikamenter för att hålla mig frisk.

Snart ska jag dra vinnaren av halsbandet.  Så titta in imorgon, vettja!

Byxa – Nya från Maison Scotch, Skor – YSL, Topp – H&M, Mockajacka – Cos, Glasögon – Prada

THE summer pant? I think so. I think my sons cold is getting to me. Not good at all. I can’t be sick now. Or ever. Soon I will draw the winner so please come back tomorrow.

 

 1. Linn skriver:

  Hej! Tack för en mkt bra blogg!!! Jag undrar var du köpt dina maison scotch byxor?De är super fina! Letat efter liknande ett bra tag nu utan resultat. skulle vara mkt snällt om du kunde svara;)

  1. Hej Linn, Tack för komplimangen! De finns att köpa på ByUs på Lidingö http://www.byusforyou.se/butiken-i-52.aspx Vet att de hade några kvar i Lidingö gallerian Tel: +46 8 767 55 00 Jag har M och de är ganska stora i storleken.
   Min väninna köpte med sig dem till mig efter att jag sett henne ha likadana på sig på sin IG.
   Trevlig helg, SUsanne

   1. Linn skriver:

    Stort tack för dit svar! Ska ta och ringa på direkten;)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..