Lyx eller Budget: Block heels

 


 

 

 

Shoppa trenden: Block heels. Perfekta skorna att ha med sig på sin city weekend – klarar av många timmars promenerande utan att trötta ut fötterna och man slipper snubbla runt på kullerstenarna. Bekväma, praktiska och robusta. De sitter självklart som en smäck på Emmanuelle Alt, som allt annat. Men är de så snygga egentligen? Yay eller Nay ? Första paret är från Zara och mellanprisparet kommer från lyxvarianten från Lanvin.

Shop the trend: Block heels. Perfect shoe for your city weekend when walking around for hours. Practical, comfy but is it so great looking? On Emmanuelle Alt, everything is but what do you really think? Yay or nay?

  1. Alex skriver:

    Verkligen en bekvam sko,men kanske som sagt inte den elegantaste.
    I detta fall tycker jag att den fran Sam Edelman ar den finaste.
    Den som Emmanuelle Alt bar ar graslig.huu!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..