Tex Mex galore!

 

My four Amigos

My four Amigos

TEX MEX Galore! Jag överraskade familjen igårkväll med Tex Mex heaven – Piñata proppfull med favoritgodiset, sombreros till kvartetten, mustascher, roliga sugrör ( lite hawaiitema men who cares?), tequila sunrise glasögon till oss vuxna och så krönte jag bordet med en uppblåsbar kaktus. Succé! Även de på Buttricks verkade nöjda med sin storkund idag…..

Tex Mex galore! I surprised my family with tex mex heaven – Piñata full of candy, sombreros for the kids, mustaches, straws, tequila sunrise glasses for me and my husband, and on the table the centerpiece was a large cactus. Success! And the people at Buttricks loved having me as their customer today…;)

 

 1. Alex skriver:

  Helt fantastiskt!!!
  Kan tänka mig glädjen där vid bordet…
  Jätteskoj!
  Inte bara att du är en magnifik kvinna.,
  Du är en outstanding mamma framförallt!
  Ha en trevlig helg,
  Alex (i ett regnigt Rom..)

  1. Tack snälla Alex! Alltid så uppmuntrande och härlig! Tack! Det var en stor succé och kvällen blev så lyckad. Trevlig helg! Kram Susanne

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..