Dagens outfit – Ränder, grått och dunderförkylning

Dagens outfit såg bättre ut i tanken än hur den blev i verkligheten. Så kan det gå ibland. Skyller på min fruktansvärda förkylning som gör mig seg, trög och långsam. Hur som helst, på lunchen träffade jag en härlig kompis och vi hade en jätte trevlig långlunch. Precis den medicinen jag behövde! Jag ska kurerar mig för både i morgonkväll och på första maj väntar  festligheter som jag inte kan eller vill missa.

Skor – Christian Louboutin, Jeans – Jbrand, Skjorta – JCrew, Rock – Reafynd på Asos, Väska – Hermès, Bälte – Hermès, Armband – Toms mästerverk från dagis, Glasögon – Prada

My outfit today looked better in my mind that it turned out IRL. Well that happens sometimes.  I had a great lunch with one of my friends – and that was just what I needed today. 

 

 

 1. Linda skriver:

  Hej Susanne!
  Måste bara säga att jag verkligen gillar din blogg och din klädstil. Det är så inspirerande bilder och nu vågar jag själv lite mer än bara svart och grått… Dessutom är du alltid så duktig på att svara på frågorna som vi läsare ställer, super! Tack för den tid du lägger ner på bloggen. Krya på dig, kram från Linda

  1. Tack snälla Linda! Så roligt att du inspireras att våga lite mer. Idag mår jag faktiskt lite bättre. Blev bara så besviken över hur kallt det var imorse – fick plocka fram höstrocken igen för att inte frysa ihjäl 😉 Hoppas att du får en trevlig Valborg, Kram Susanne

 2. Eva skriver:

  Nu har jag klickat hem rocken! Den är så himla snygg på dig. Tack för tipset:)

  1. Hej Eva, så kul! Hoppas att du läste mitt svar tll Lena att den är lite stor i storleken. Hoppas att du blir nöjd! Kram Susanne

   1. Eva skriver:

    Ja jag gjorde det:) Tänkte ta strl 8 men tog en 6:a istället. Tack för tipset:)

 3. Alex skriver:

  Krya på dig!,,
  Du måste vara fit for fight tills imorgon!
  Proppa i dig någon mormors kur eller nåt..
  Du är alltid fin.men idag var armbandet det absolut finaste,eller hur??

  1. Alex, håller med – inget slår ett armband som barnen gjort! Tack för omtanken;) känns redan bättre då! Kram Susanne

 4. Lena skriver:

  Cool ! Har precis hittat din blogg och vet redan att här kommer jag att kika in ofta! Du har en fantastisk känsla för olika kombinationer, färger och mönster! Jag kommer att inspireras här och säkert leka härmapa också 😉 Den randiga rocken tex har jag redan kikat på…

  1. Hej Lena, stort tack för fina komplimanger! Roligt för mig med en ny läsare:) och ännu roligare om jag kan inspirera dig! Rocken är ganska stor i storleken och ränderna gör att man ser större ut, så mitt tips är att gå ner en storlek. Jag brukar vara 42 men tog en 40 ( även den är lite vid…) kram Susanne

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..