NYHET!

 

Nu slipper man springa till skomakaren stup i kvarten.  CITY HEELS är en genomskinlig skyddsfilm som bildar ett skyddande lager mot repor och jack. Filmen består av två lager: Ett mjukt undre lager som absorberar stötar, och ett hårt lager som skyddar dina skor mot repor. För det händer ju så lätt; hala kullerstenar, en ojämn trottoar eller ett litet snedsteg är allt som krävs för att för att repa, buckla eller knäcka klacken på ditt favoritpar. Den tunna, genomskinliga och smidiga filmen lägger sig tätt runt klacken och ger ett skydd som varar. Men om du vill, kan du ta av den närsomhelst. Limmet lämnar inga spår på skon.

Det här måste jag testa. Är det någon av er som har erfarenhet av produkten?

CITY HEELS is a clear multi-layer protective film that seals high heels from scratches and dents in a discrete and fashionable way. The film consists of one soft base layer for impact absorption and a hard top coat layer for scratch resistance.We’ve all been there; wobbly cobble-stones, uneven pavements or a simple misstep is all it takes to scratch, dent or break your favourite pair of high-heels. But with CITY HEELSTM, you can add a lot of mileage to your stilettos – without ruining their looks.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..