Herregud vilken ära!

Vilken ära! Dominica som driver bloggen http://seeyouatnine.blogspot.be/ har gjort ett inlägg om mig där hon jämför mig med Olivia Palermo. Herregud! Kan vara den finaste komplimangen jag hört ( förutom från min familj). It made my day om vi säger som så. Hörde jag en skål?

See you at … Susanne’s blog !

Susanne Histrup

Meet my favourite blogger, Susanne Histrup.
She crossed my path on Instagram and since that day I keep following her daily fashion moves. For me, she’s the queen of mixing patterns and graphic prints. Olivia Palermo, watch out ! Susanne is big competition. Susanne was so kind to let me pick any picture from her blog ; I just could not decide so I took her header picture. I’ll just leave it up to you guys to just follow her blog and her Instagram account. You can find Susanne’s blog here

*

Mag ik jullie voorstellen aan mijn favoriete blogster, Susanne Histrup.
Susanne kwam op mijn weg via Instagram en sindsdien volg ik al haar mode uitspattingen op haar blog. Voor mij is ze dé koningin in het combineren van prints en grafische patronen. Olivia Palermo heeft er een geduchte concurrente bij ! Susanne was zo lief me eender welke foto van haar blog te laten kiezen voor deze post ; ik kon echter niet kiezen, al haar foto’s en outfits zijn gewoonweg top ! Dus koos ik voor haar header en raad ik jullie gewoon aan haar blog te volgen en ook haar Instagram account voor dagelijkse updates. Je kan Susanne’s bloghier vinden…

 1. Vad kul! Känner precis som henne att du inspirerar enormt! Har börjat våga använda mer färg och mönster sen jag började följa dig, och dessutom börjat missmatcha 😉

  1. Jeanine, Tack för fina komplimanger! Roligt att jag kan inspirera dig. Kram Susanne

 2. Alex skriver:

  Grattis Susanne!Sant ar ju verkligen gladjande och smickrande,och det ska du veta att du ar vard!!
  Jag ar nu ochsa beroende att ga in har och kika och fa inspiration till min garderob och stil…,vill helst ha ALLT du visar…
  Kram,
  Alex

  1. Alex, jag buger och bockar!!!! Är ärad att ha dig som läsare. Kram Susanne

 3. Grattis Sussanne ! jag skrev nyligen att jag älskar din blogg ,och den ligger bland mina favoriter ,kram / Kristina

  1. Kristina, stort tack!! Det värmer mitt hjärta!!! Kram Susanne

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..