Ebba Brahe Jewellery

Ebba Brahe Jewellery  – ett nytt spännade smyckesmärke som är grundat av Johanna Pietsch and Charlotte Ramel. Jag gillar verkligen allt jag har sett hittills. Framförallt de magiskt vackra, tunna armbanden med diamanter som ni ser på bild nummer två. Wow!

Ebba Brahe Jewellery is a modern brand offering fashion jewellery made of precious materials. Inspired by the beautiful Ebba Brahe, a powerful and seductive woman born into the time of the Renaissance, Ebba Brahe Jewellery creates modern jewellery while paying tribute to Swedish heritage.

Finns att köpa på Stockholm Market och snart på Ebba Brahe Jewellery.

Ebba Brahe Jewellery is a new exiting brand founded by Johanna Pietsch and Charlotte Ramel. I love everything I have seen so far. Especially the thin bangles with diamonds on pic number 2. WOW!  Reseller: Stockholm Market and soon on their webshop, Ebba Brahe Jewellery. 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..