Lite bilder från gårdagen….

 

Borden innan de är dukade.

Borden innan de är dukade.


Jag har blivit firad i dagarna två. I fredags när jag fyllde år kom mina bästisar på besök, en från Oslo och en från Malmö. En perfekt dag med nära och kära med andra ord. Höjdpunkten på dagen var min dotters hemgjorda födelsedagstårta! Igår firade jag med en stor sommarlunch. Strålande väder (årets finaste dag), underbara vänner ( de bästa man kan ha), god mat i mängder, svalkande vin, många skratt, bad i poolen, otroliga presenter ( man skulle kunna tro att jag fyller jämt) och härlig stämning. 13 timmars lunch 😉

Klänning – Ella Luna ( ny och köpt i St Tropez), Skor – Zara

Celebrating my birthday for two days. On friday my best friends came from Malmö and Oslo – lovely to see them. My daughter made me the yummiest birthday cake that she made from scratch. Yesterday we had lumch for our dear friends. The best weather ever, lots of laughter , great food, tasty wine and amazing gifts. 13 hour long lunch 😉 

 1. Lina skriver:

  Du har skitsnygga ben!

 2. Alex skriver:

  Saaa harligt Susanne!!!!
  Finns inget battre satt att fira pa., ett underbart perfekt landstalle,basta vannerna och gudomlig mat…
  Och din klanning ar ju bara magisk som sagt,och till din fina farg…super!
  Och…..ehhh….har du DITT EGET vin?????

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..