Copy cat?!

Copy cat?!  Jag var och tittade på väskor på NK igår och hittade Michael Kors trio väska. Jag hade min Céline trio på mig så jag kunde verkligen jämföra dem och det är ingen tvekan om vart MK fått sin inspiration ifrån. Så nu undrar jag – tycker ni det är okej eller inte att stora designers kopierar varandra?

Copy cat? Found this Michael Kors trio bag in a store yesterday. It looks very much alike the orginal from Céline trio? What do you think? Is it ok or not?

Pics from Google.com, Modelovers 

 

 1. Hilda skriver:

  Verkligen inte! Många utav micheal kors väskorna är tyvärr kopior av bland annat, Louis Vitton och Celine men också andra väskor. Tycker hans väskor är snygga men kopior och det är synd!

 2. Nej jag tycker nte att det är ok att stora designers plagierar. Sen kan man ju fundera över tt just Michael Kors gör dett å han var så tydlig som domare i Project Runway påtalade för de tävlande att man inte plagierade

  1. Alice, 🙂 Tack för länken. Jag antar ”what goes around comes around”….Kopiera eller kopieras…Trevlig helg!

 3. Var det samma storlek på väskan?
  Men håller med att det är tråkigt. Förväntade lite mer med tanke på att grundaren är/varit domare i Project Runway…Men men
  Tackar för en härlig blogg! Du inspirerar till att plocka ihop kläder på ett flott sätt! 🙂

  1. Hej Margareta, tack för fina ord! Roligt att jag inspirerar dig. ja storleken var nästan precis lika.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..