Mingel på svarta mattan

Mingel på svarta mattan med min vapendragare Linda Lindorff. Lösögonfransarna, klackarna och fjäderskruden får vila för nu ska jag baka och fixa födelsedagskalas för familjens 3-åring. 31 personer dundrar snart in.

Picture from last night at the black carpet. Now I am getting ready to bake for my sons birthday party. 31 persons are soon coming…..

Bild från Damernas Värld.

  1. Johanna skriver:

    Satan i gatan vad snygg du var! Inte ett dugg konstigt att T.T blir inspirerad av din stil, det borde varenda vettig människa bli. Rotade fram mormors gamla kuvertväska i krokodil nyss i ett inspirations-moment efter att ha sett din skor! Väskan ska jag ha till jobbet imorn. Kände ett stort behov av att få in lite lyx på en måndag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..