Så här såg jag ut på Guldknappen

Så här såg jag ut på Guldknappen. Tack till Damernas värld och No Ordinary 12 för en trevlig kväll. Extra roligt att vi hamnade på front row, mitt i smeten av modemaffian. Men höjdpunkterna var ändå när en underbar läsare kom fram och berättade att hon följde bloggen varje dag. Jag blev väldigt rörd så tack för att du kom fram! Sen blev jag star-struck när Tina Törnqvist (älskar henne och det är hon som är Kronprinsessans stylist) berömde mig för min personliga stil och att hon följde mig på instagram och att jag inspirerade henne. Jag? Det kändes nästan overkligt…hahaha 😉

Skor – Handgjorda python, Klänning – Alice + Olivia, Kavaj – Missoni, Väska – Vintage, Armband – Charlotte Bonde, Örhängen – Charlotte Bonde

Last night is was time for Guldknappen. Thank you Damernas Värld and No Ordinary 12 for a great evening. For some reason we ended up on front row in the middle of all fashionistas. The high light? When a reader came up and told me she read the blog every day. I am sooo thankful for having sweet readers like that. And I got star-struck when Tina Törnqvist complimented my style and that she followed me on instagram. She is the stylist of the crown princess of Sweden.


 1. Lina skriver:

  Jag har sagt det förr och säger det igen – ursnygga ben!!!

 2. Wow Susanne – full pott! Vilken glammig donna 🙂 Vill se dig oftare i kjol – det klär dig verkligen! Fotona var alla otroligt vackra, tyckte speciellt mycket om det sista i serien. Ha det gott, kram Helena

  1. Hej Helena, tack!!! idag har jag kjol (igen). Ha det gott du med, Kram Susanne

 3. Så snygg! Hoppas du hade en fantastisk kväll!

 4. Underbar outfit! Och precis som alla redan har kommenterat, dina BEN! Wow! Du måste le oftare på bild, ditt vackra leende är helt fantastiskt! Hoppas ni hade kul, jag mår som en överkörd grävling idag. Kram =)

  1. Hej Charlotta, Tack snälla! Och det kommer från dig som såg ut som en Grekisk gudinna 😉 Det var så kul att träffa dig och Fredrik! Och snart är det Chic-gala – längtar! Kram Sus

 5. Men herregud vad vacker du är Susanne!
  Din outfit är ju helt klockren. Ljuvlig!
  Och shit vilka snygga ben du har. 😉
  Ha en fin kväll fina du!
  Kram

  1. Johanna och Linda, stort tack kära ni!!!! Made my day 😉 Kram Susanne

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..