Bukowskis, Berns och Kungsträdgården

 

Bukowskis, Berns och Kungsträdgården hade alla visningar igår som jag besökte. Jag hade helt fel kamera med mig så bilderna från visningarna blev värdelösa. Visa därför lite mingelbilder. Folk jag såg i vimlet var bland annat coola Bryan boy  som hängde med  Kyle Anderson ( Marie Claire Accessories Director ) och   vackra Kenza som kindpussades med Rume Neely (Fashiontoast). Martina Bonnier var lika snygg som vanligt och poserade vant framför kamerorna. Emilia de Poret ( som enligt mig är Sveriges bäst klädda kvinna) intervjuade Kyle Anderson. Andreas Wjik in action. Modemaffian från Elle och årets vinnare av GuldknappenRIKA ,satt självklart på front row.

Dagmars show var fantastisk! Extra kul med fin placering bredvid söta Frida Fahrman. Jag ville ha allt. Slutligen supermodellen Frida Gustavsson var lika vacker som alltid.

Snart börjar dag två och jag har tre shower som jag ska se. Mest spänd är jag på Cheap Monday ikväll.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..