Dagens outfit – Clover Canyon och H&M jacka

MBFW

Clover canyon

clover canyonsista dagen

 

HÅLL I ER nu!  Klänning och utsläppt hår. IGEN. Jag har för ovanlighetens skull också haft klänning på mig, två utav tre dagar under MBFW. Sista dagen på MBFW var igår och då såg jag ut så här. Och om jag ser trött ut på bilderna så stämmer det. Jag har rusat runt som en galning i höga klackar, tajta kläder i 30 graders värme i tre dagar. Nu ska jag pusta ut och sortera mina bästa bilder och ge er min åsikt över visningarna.

Skor – Nelly, Klänning – Clover Canyon, Jacka – H&M, Väska – Kelly, Glasögon – YSL, Ring – ASOS

You wont believe it –  I am wearing  a dress and my hair down. AGAIN. During fashion ”week’s” 3 days I have been wearing dresses twice. Me, I am pants girl! 

 1. Anki skriver:

  Tack för den dagliga inspiration som du bjuder oss läsare på. Du gör ett fantastiskt jobb! Jag undrar var du har köpt dina vackra creolörhängen?

  1. Anki, Jag fick de i present när jag fyllde 35 år av min familj. Ha en härlig söndag, kram Susanne

 2. Alex skriver:

  Yesss!
  Nu vill vi se dig i klanningar,bara sa fint,dessutom sa ar dina ben for fina for att gommas i byxor,som nagon redan sagt.
  Denna lackra klanning smickrar ochsa din midja!
  Ja,nu har du fatt en rejal dos av ispirering och fashion,sa nu kan du val ta en lang-helg??
  Sjalv packar jag vaskan- Dubai next!!!
  Kramar,
  Alex

  1. Alex,
   Stort tack vännen! Blir ingen lugn långhelg direkt- ikväll är det en fest , på fredag har min dotter tjejmiddag och på lördag fyller hon 11 år 😉 Men mycket inspiration har jag fått och träffat trevlig människor! NJUT av Dubai – Lucky you! kram Sus

 3. Oh you look so good with your hair down .. I even imagine you with soft curls .. love the dress and now I see it’s the same you had on when Stockholm SS photographed you .. love the Kelly too.

  nica,
  http://seeyouatnine.blogspot.com

 4. Vilken häftig klänning! Som liksom ger en instant timglasfigur med det läckra mönstret! Tummen upp helt igenom! Nu tycker jag du nöjt ska pusta ut, varva ner och ta åt dig av allt beröm! Många kramar / Helena

 5. Petra skriver:

  Men så snygg! Hela du från topp till tå!
  Riktigt kul att se dig i figurnära klänning, dom spirorna ska inte gömmas i byxor 🙂
  Kikar in hos dig nästan varje dag sen starten och verkligen älskar din blogg!

  1. Åh TACK snälla Petra!! Bugar och bockar för fina komplimanger och härligt att ha dig som läsare 😉 Kram Susanne

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..