Ni bestämmer rubriken

Smythson

Vad önskar ni läsa i bloggen? Vill ni har mer shoppingtips, mer matlagning, inredning, resetips eller lyx vs budget?  Ni får gärna komma med önskemål och idéer om inlägg. Så ska jag ska göra mitt bästa för att uppfylla dem. Trevlig helg kära läsare och TACK för ni är så lojala och härliga. 

Any suggestions on blog posts that you are missing. More shopping tips, cooking, travels, luxe vs budget or what? I will do my best to please you , so fire away some ideas. Happy weekend dear readers and THANK you for being so lovely and loyal. 

 

 1. Thea skriver:

  Älskar att läsa om mode så gillar skarpt dina fina outfits inlägg, stylingtips,bloppis ect

 2. Bloggen är suverän redan nu – men lite fler resetips skadar aldrig! 😉 Kram Helena

 3. Linn skriver:

  Mer shoppingtips! Sen är det otroligt roligt att se bilder på olika showrooms osv. Och inlägg om vad som kommer ut i butikerna inom snar framtid 🙂

 4. Laila skriver:

  Hej! Tycker du kan fortsätta med samma blandning som hittills:-) Men fortsätt gärna visa mer från din garderob, inredning och dukningar. Hur tänker du inför höstens inköp? Planerar du eller köper det mesta spontant? Har du tips på bra amerikanska märken och affärer?? Ska dit i vinter – yippieee!!! MVH Laila

 5. Vill först bara säga att din blogg är otroligt inspirerande!
  Jag skulle gärna se lite resetips. Även att du tipsar om fynd som finns i butik just nu. Jag skulle även tycka att det vore väldigt intressant att höra om din karriärs och livsresa – hur har du gått tillväga, drömmar i livet osv osv. Vore jättekul att läsa! Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..