Vernissage och middag på Teatergrillen

Alex israel

IMG_3304

alex israel

gårdagens

teatergrillen

Igår var vi på vernissagen av konstnären Alex Israels senaste verk. Efteråt åkte vi till Teatergrillen och åt en trerätters middag med våra goda vänner. God mat, fullpackad restaurang ( såg bland annat Peter Siepen och Lena PH), grym stämning både i lokalen och runt vårt bord, underbara vänner, gott vin – ja en perfekt torsdagskväll. Nu ska jag fixa en tjejmiddag till min dotter som fyller år imorgon. Snart dundrar det in 10st 11- åriga tjejer.

Skor – Prada, T-shirt -Lindex, Kavaj – Elizabeth and james, Jeans – Gap, Väska – Chanel

Last night we saw the exhibition of Alex Israel. Afterward we went to Teatergrillen and had a great night. Yummy food, packed restaurant, amazing wine and lovely friends – perfect evening! Now I am helping my daughter, who is having a girlsnight at home with 10 of her friends. She turns 11 tomorrow.

 

 

  1. I våras var jag också där o åt deras lamm – supergott! Då var Ola Rapace där, så vill man se kändisar verkar det vara ”the Place” 😉 //Helena

    1. Hej Helena, Jag åt löjrom och sen röding med kantarellen – ljuvligt! Trevlig helg, Kram Susanne

  2. Laila skriver:

    Hejsan! Den jackan får du gärna visa lite bättre bild på. Ser ursnygg ut!! Ha en bra helg! MVH Laila

    1. Laila, nu är bilder uppe på kavajen 😉 Kram Susanne

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..