Måndagens outfit kommer här

DSC_0491
Idag har jag blivit intervjuad i en podcast där ämnet var Mode och Blogg.  Mycket svårare än jag trodde, det här med att bli inspelad när man svarar på frågor så jag lät nog lite grötig och rörig…hahaha..Och självklart kommer man på kanonsvar så här efteråt…Men men! Jag låter er givetvis veta när och vart det sänds när det är så dags. Så här ser jag alltså ut idag, ”läderleggings” och jeansskjorta.

Today I got interviewed in a podcast about fashion and blogging. So much harder than I thought when they record everything while you talk…And of course I come up with great answers when I came home….;)

DSC_0495
Skor – Christian Louboutin, Leggings – Zara, Skjorta – J.Crew, Väska – Chanel
DSC_0501
DSC_0490

 1. Alex skriver:

  Inte alla som passar i läderleggings,nit ballerinas,,,,men du är hur snygg som helst i det.
  Fattar fortfarande inte hur du får till det VARJE dag???
  Inte avis alls,,,,;)
  Kram,
  Alex

  1. Alex, tack igen! Varje dag vet jag inte 🙂 men jag älskar verkligen mode med allt vad det innebär. Idag spöregnar det och så börjar modeveckan – sååå trist! Vet inte alls vad jag sak ha på mig ;( STOR kram Sus

 2. Marie T skriver:

  Du är alltid så otroligt snyggt klädd! Gillar dina svarta byxor letar efter just den typen, är det länge sedan de fanns på Zara?
  Tack för en trevlig och inspirerande blogg!/Marie

  1. Marie T, Tack!! Det var ett tag sedan men såg ett par liknade på Lindex idag och det kommer säkert in på både Zara och HM. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..