Onsdagens outfit kommer här

DSC_0685
DSC_0687
Ledsen för seg uppdatering men det går i ett. Visningar från morgon till kväll och sen hem, och i bästa fall hinna säga godnatt till min kvartett. Igår såg jag Valerie, Carin Wester,Diana Orving, missade Cheap Monday pga en försenad buss, Isabell Yalda och som sista visning, House of Dagmar som avslutade med en skön fest.

Sorry that I haven’t updated the blog but its just been crazy with Fashion Week. Yesterday I saw Valerie, Carin Wester,Diana Orving, missed Cheap Monday due to a late bus, Isabell Yalda and House of Dagmar as the last show. They also ended the day with a great party.

DSC_0700
DSC_0704
Såg här såg jag i alla fall ut igår. Valentino skor, Jbrand jeans, Topshop tröja (ny), Chanel väska och Goyard väska och H&M brillor.
DSC_0705
DSC_0707
DSC_0706
DSC_0703
DSC_0708

 1. Susanne, jag håller med Helena! Mycket snygg outfit!
  Tröjan är jättefin och lite ovanlig i strukturen. Vilket kap! Hittar du ofta kläder på TopShop?
  Förresten: Har du kollat in Massimo Dutti? Jag tycker att de har trevliga butiker med stilfulla kläder, även för barn.
  Ha en fortsatt bra vecka! Kram!

  1. Tack Magdalena! Visst vet jag vad Massimo Dutti är – fina klassiska kläder. Lite för ”snällt” tycker jag men barnkläderna är toppen! Handlar sällan på Topshop, men just i London är det kul för utbudet är sååå mkt bättre och större! Kram

 2. Supersnyggt – vill ha allt! Du får alltid ihop allt så himla bra, blir alltid så imponerad av dina val och hur du kombinerar dem. Hoppas du har/har haft en härlig modevecka – önskar jag vore där! Kram Helena

  1. Tack Helena! Vilka fina komplimanger! Det är roligt men intensivt och stressigt…;) kram Susanne

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..