På front row bredvid Angelica Blick

DSC_0990

DSC_1004

Under Menckels visning satt jag bredvid Angelica Blick, en av Sveriges största bloggare som även min dotter rådiggar. Jag bad därför att få ta en bild ihop med henne som Amanda kunde få och en trevligare och gulligare tjej än Angelica får man leta efter. Ödmjuk och tillmötesgående trots sina stora framgångar som bloggare och designer. Mycket trevligt!

At Menckels fashion show I sat next to Angelica Blick, one of swedens most successful bloggers. She was so sweet and funny!

bild

DSC_2200

Bild från Jag, Madelene ochDeitas visning på Nosh and Chow. Fashöööön!

bild

  1. åsa skriver:

    Hej!

    jag måste bara fråga av ren nyfikenhet och inte avundsjuka. Men hur har du råd med alla dina märkes väskor och skor? Du måste ju ha en väskgarderob värd ja jag vet inte vad. Är det investeringar ? Tänker man så med väskor? Och även om det är ett intresse så är det ju väldigt få som kan ha ett gäng väskor som kostar som en bra månadslön.Jag fick en chock när jag insåg att den chanelväskan man ser på många bloggare kostar över 30 000 kr. Hur fixar man det för ett märke som Chanel ger väl knappast bort några väskor ? Kan en väldigt populär väska gå upp i pris med åren?

    1. Hej Åsa, Jag ser de flesta av mina väskor ( inte alla ) som investeringar, framför allt de från dyrare märken där även andrahandsvärdet är högt. Väskorna jag har hänger också med år ut och år in och är alla planerade köp. Jag spontanköper inga dyra väskor utan det ligger ett sparande och en tanke bakom varje. Chanel har säkert samarbeten med toppbloggarna i världen ( the blond salad tex) men inga svenska skulle jag tro. Det cirkulerar också ”kopior” som en del unga tjejer har. Chanel stiger inte i värde direkt om det inte är ”collectors items” så Chanel kan man ”fynda” på auktioner. Jag har köpt några väskor hos Auktionsverket och Bukowskis. Men visst kan en populär väska ( Birkin eller liknande) nästan även stiga i värde.
      Kram Susanne

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..