Min första podcast intervju med Trendsnack – lyssna gärna!

Min första podcast intervju hittar ni här

Har ni 30 minuter över så lyssna gärna 🙂 Här hör ni min skorrrrande skånska om inte annat.

Skärmavbild 2014-09-23 kl. 10.42.12

 1. Malin skriver:

  Så kul att lyssna på! Himla roligt att få höra din röst!:)
  Stor kram!

 2. Underbart att höra din röst! Riktigt bra radio röst. Du var grymt bra.

 3. Hej Susanne! Gud vad roligt det var att få en röst till ansiktet! Du lät så gullig och ödmjuk samtidigt som du svarade väldigt proffisgt på alla frågor. Superkul att höra att du tycker det bara blir roligare och roligare att blogga – det tackar vi för! Låter lovande inför framtiden… Håller med övriga om att ens egen personlighet ”förstärkts” sen du kom in i våra liv – du förgyller verkligen våra dagar! Keep up the good work! Ja, just det, du svängde dig med en hel del engelska uttryck också – det gör jag med, mest hela tiden… 😉 Och jag vill verkligen delta i något shoppingevenemang eller något annat event så man får träffa dig in person – skulle vara en ära! Stor kram, Helena

  1. Tack Helena! Det är NI läsare som gör det roligt, meningsfullt och att jag vill utveckla och fortsätta blogga. Ni måste vara de bästa läsarna man kan ha! Haha…ibland finns det engelska ord/uttryck som bättre förklarar hur man känner eller en situation 😉 Skyller på att jag bott i Miami ;)) Ska se vad jag kan snickra ihop så att vi kan ses! Kram och tack igen, Sus

 4. Alex skriver:

  Har precis lyssnat pa dig!
  Hur jakla roligt att hora din rost,och vet du,jag hade forestallt mig den precis sa,alskar den!!
  Den for mig kara skanska brytningen ar ju for fin!
  Du sa bla. ett ord i podden.,odmjukhet.Det ar precis vad du ar,odmjuk och generos.aspekter som jag alskar hos manniskor.
  Som nagon redan skrivit,sen du ”kom in i mitt liv” har jag blivit mycket modigare,och bryr mig inte om att nagon kan tycka att det blir for mycket.
  salange jag gillar det och ar trygg i det som du sager,ar det bra.
  kunde inte lata bli att kommentera i podden ochsa,he he.
  superkram,
  Alex

  1. Alex, stort tack bästa du!!! Kul att rösten var som du tänkt dig 😉 Så undebart med nyfunna vänner som du och flera andra härliga läsare – är det som är bäst med att blogga! Ha en fin kväll du med! Kram Sus

 5. Linda skriver:

  Otroligt kul att höra din röst! Jag tänker att det inte är jättemånga bloggar som har så positiv stämning, dels från dig och från dina läsare, som din blogg har 🙂 Ofta ser man folk som har beefs med varandra i kommentarsfält, men det är så skönt för det slipper man här 🙂 Dessutom så tycker jag du är grym på att uppskatta dina läsare, just för att du tar dig tid att uppdatera ofta, och svarar på kommentarer trots att dom är många. Tack för den absolut bästa bloggen

  1. Åh Linda, stort tack! Det är lätt att lägga tid på att svara er alla när ni är så härliga och vänliga! Ni inspirerar mig att fortsätta blogga ❤ Ha en fin kväll! Kram Sus

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..