Boeuf Bourguignon efter receptet från en av mina favoritkockar – Per Morberg

DSC_0140
I måndags lagade jag en Boeuf Bourguignon efter receptet från en av mina favoritkockarPer Morberg. Jag adderade till receptet flytande oxfond och en sockerbit mer och tror även att min kryddbukett är lite större. Att laga långkok är verkligen en av fördelarna med hösten tycker jag.

Vad är er favoriträtt att laga under hösten när kylan slår till?

DSC_0165
DSC_0164


 1. Alex skriver:

  Jag alskar gulash och andra kottgrytor pa hosten.
  Och soppor forstass! Boner som kokas ihop pa Italienskt vis ar ochsa typiskt har hemma.
  Alskar hosten overhuvudtaget!!
  Kramar,
  Alex

 2. tsek31 skriver:

  En härlig mustig älgryta med rödvin och syltlök och kanske någon kryddig korv i …mmm dålig på att följa recept – man tar det som finns . Idag blir internatinel food market ! På torget i Sundsvall – Undrar vad man hittar för gott att prova där ?

  1. Åh, älskar saluhallar och matmarknader….Lyllos dig! Och din älggryta med korv i låter jättespännande! kram S

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..