Förbereder dukningen inför imorgon

Håller på att duka inför vår fredagsmiddag imorgon, det fattas bara blommor, flera ljus och placeringskort.

Doing the table setting for our dinner party tomorrow. 

DSC_0276

  1. Sassa skriver:

    Hej, det ser fantastiskt ut!! En fråga: hur löser ni det praktiska kring barnens middag och nattning när ni har stora middagar? Får de sitta med er och äta? Får de vara uppe extralängre?

    Jag är själv småbarnsmamma och vet inte hur jag ska få ihop det. Skulle bli så glad om du ville ge mig dina bästa tips. Kram/Sassa

    1. Sassa, Oftast är de hemma utan barnvakt för att de börjar bli så stora. Men jag brukar laga ngt extra gott till dem så äter de innan, sedan fixa fredagsmys med goda saker och en film – de är uppe lite extra vilket är helt okej tycker jag. Minstingen somnar i vanlig tid men de äldre tycker att det är lite spännande. När de var yngre tog vi in en barnvakt som kunde leka och lägga dem. Igår var faktiskt alla hos min mamma och sov över. Kram S

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..