Jag älskar den här rocken från H&M

cq5dam.web.318.371

hmprod
Förra hösten köpte jag en kappa från COS i svart som jag gillar skarpt och som jag använder flitigt. Men häromdagen såg den här på H&Ms hemsida och blev lite förälskad. En ljus ullkappa. Precis som flickan på bilden vill jag gå klädd i höst.

Love this nude coat from H&M! 

 

  1. tsek31 skriver:

    Den är jättefin med dom där stora slagen ! Blir säkert kanon snygg på dig !

    1. tsek31, Tyvärr var 42.a for stor som jag beställt. Såg ut som kappan var ute och gick med mig i stället för tvärtom! Kram Sus

  2. Jag har inte kommenterat pa din blogg förut men jag ville bara säga att du är verkligen min ”klädikon”. Du klär dig alltid snyggt och personligt, det jag uppskattar allra mest är att du blandar dyra märken med plagg fran ”budget kedjorna”. Din klädstil inspirerar mig verkligen, jag är inte lika modig som dig när det gäller färger, använder mer pasteller, men inspireras väldigt mycket av dina väskor, skor och accessoarer.

    1. Hej Christina, stort tack för att du tog dig tid att skriva! Verkligen så uppskattat! Härligt att du blir inspirerad 🙂 Ha en fin torsdag, kram Sus

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..