Leopardrock och knäboots

DSC_0257
I natt sov jag så fruktansvärt dåligt, kunde inte komma till ro. Vände och vred på mig hela natten. Precis hela natten. Att jag inte fick min ”skönhetssömn”  i natt syns (tyvärr) på bilderna men jag bjussar ändå på ett par dagens outfitbilder.  I kväll kommer min mamma på besök och Tom har önskat tryffelpasta – the kids wishes are my command!

Leopardrock från By Malene Birger, knäboots från Uterque, Gap jeans och Chanel väska. Och Sixten i ett Bottega Veneta koppel.

Todays outfit – GAP jeans, By Malene Birger coat, Chanel bag and Uterque boots. I am so tired which you can see but I just couldn’t fall asleep last night. 

DSC_0261

DSC_0259
DSC_0265

 1. Det är nog mer en inre känsla; du är lika fin som vanligt! Och så stylish när du är ute och går med hunden – I love it! Ha en trevlig middag ikväll – ser jättefint ut so far! Kram Helena

  1. Tack Helena för peppande ord! Ha en skön helg, Stor kram Sus

 2. Vad jobbigt med en sådan natt, men så kan det vara ibland. Du ser i alla fall hur fräsch ut som helst! – Både en trendig matte i jättesnygg kappa och perfekta stövlar till och Sixten med sitt fina koppel.
  Hoppas ni alla nu får en trevlig helg!

  1. Magdalena, trevlig helg du med! Nu ska jag sticka iväg på morgonmöte 😉 Kram Susanne

 3. Alex skriver:

  Jag tycker du alltid ser fresh ut,ivilketfall.,men jag vet vad du menar,ibland kanner man sig som,,,,
  Appropa det,det skulle vara intressant att veta vad du tycker om kirurgiska ingrepp eller sprutor osv. som gor att man bedrar tiden som gar lite,,,,
  jag har mina egna bestamda ideèr om detta argument,skulle var aroligt att veta vad du tycker.
  kram min van,
  Alex

  1. Alex, jag har inget emot ingrepp av den typen, typ sprutor. Alla får göra som de vill. Jag har själv ännu inte gjort något men har funderat på att sudda ut arga rynkan. Vi får se. Charlotta är öppen med sina ”behandlingar” och hennes hy strålar 🙂 kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..