Rom – here I come!

colosseum-i-rom-p-natten
På torsdag åker jag och några av mina bästa tjejkompisar till Rom. Vi har som tradition att göra något ihop varje år eftersom vi bor lite utspritt, både utomlands och i Sverige. Vi är 12 st som ”bjuds” in och förra året var vi i Warszawa. Vi har hyrt hus på Fårö, haft spahelg i Stockholm, varit på vinresa i Florens, varit i Paris och stannat en helg på någons landställe osv. Detta är 13:e året tror jag. Villkoren är att  det är två stycken som bokar resan och som agerar lite reseledare ( bokar restauranger, hotell osv), att det går billiga fly dit vi åker och att vi bor på okej hotell som alla kan ha råd med. I år åker vi 6 st ( det varierar från gång till gång, förra året var vi 9 st tror jag) och i år ska vi alltså till Rom. Enligt väderprognosen ska det bli 22 grader 😉

di-trevi-fontnen-i-rom

 1. Alex skriver:

  SUS!!!Jag ar i Milano Tors-Fre nasta vecka….
  Hade velat traffa upp dig!
  Det far val bli i Stockholm nasta gang jag kommer da.
  Er tradition ar helt enkel fantastisk,kan tanka mig vad roligt ni har det och mycket att prata om.
  Ha en fin helg,
  Kramar,
  Alex

  1. Rapunzel, Tack för lite fredagsskoj 😉 Ja, det är ett fantastiskt initiativ och det är så kul att vi gör det år ut och år in 😉 Kram och trevlig helg

 2. Karin skriver:

  Rom, mina drömmars stad! Fantastisk stad, och vilken kul tradition! Jag och mina girlfriends sparar pengar varje månad, och beroende på vart vi vill åka tar det olika lång tid. Tar det för lång tid mellan resorna, så stoppar vi in ett besök till någons sommarstuga, eller bara en dagstur, viktigast är att vi umgås!
  Lyssnade på Podden, härligt att höra din skånska!

  1. Karin, Håller med det viktigaste är att umgås. Vi bor utspridda – några i Stockholm, andra i London eller Oslo eller nere i skåne så därför känns det extra viktigt att vi ses regelbundet för att catch up! Kul att du gillade podden och min dialekt 😉 Kram Sus

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..