Fredagens dukning – grönt, guld och rosa

DSC_0306
DSC_0312
DSC_0327
Här kommer en bildkavalkad på min dukning i fredags. Underläggen i guld kommer från Indiska, servetterna är Svenskt Tenn, glasen är arvegods och servettringarna är Zara. Hoppas att ni gillar det och får inspiration!

My table setting for or dinner party this friday.

DSC_0339
DSC_0357

DSC_0364
DSC_0315
DSC_0319
DSC_0327

 1. Alex skriver:

  Du inspirerar alltid,vad det an handlar om,mode ,mat ,inredning,dukning…
  Gillar fargerna har och att du inte lagt pa en duk,blomarrangemanget ar utsokt,har du fixat det sjalv eller bestallt?Och grejen att satta en dekor som din ekorre i samma toner ar ju pricken over!
  Nasta middag ska jag duka upp nagot liknande,och ska ”vaga” utan duk!
  kram,
  Alex

  1. Alex, Tack! Jag gillar att variera, ibland med duk och ibland utan. Nu tyckte jag att guldtallriken kom fram bättre utan duk och likaså blommorna. Jag hade en tanke om hur jag ville att blommorna skulle se ut (färg och sorter) sedan förklarade jag det för min blomstersaffär som (alltid) fattar exakt vad jag vill ha. Ekorrarna fyndade jag i somras för under en hundring styck! Kram och lycka till

 2. Anneli skriver:

  Susanne! Tack för din underbara blogg, så inspirerande på alla sätt. Nu varit i Paris några dagar och gått i butiker som Gap, Uniqlo m fl och sett deras sortiment m helt nya ögon. Också köpt kläder m färg! Allt tack vare dig och din blogg. Tack!

  1. Anneli, så roligt att höra!!! Underbart! Kram Sus

 3. tsek31 skriver:

  Ljuvliga höstfärger och stilfullt , måste vara supertrevligt att få komma som gäst till det bordet !
  carina

  1. Tack Carina! Jo gästerna tyckte både att det var gott, vackert och trevligt 😉 Kram Sus

 4. LolloE skriver:

  Superfint!
  Nyfiken på vad det blev för meny 🙂
  Kram Lollo

 5. Eva skriver:

  Så himla fint och smakfullt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..