Livet har sina ups and down men just nu trivs jag så!

DSC_0539
Livet har sina ups and downs men just nu känns det så härligt. På alla sätt och vis. Ni vet känslan när allt flyter på och man nästan måste nypa sig lite i armen ( för man vet att efter sol kommer regn…). Man vill stanna tiden.Min älskade familj, som är mitt allt. Vännerna ,de bästa man kan ha och jag har insett att jag hellre har få, nära vänner som är naggande goda än ”more is more” principen. Träningen, är inne i ett träningsstim där jag återigen längtar till varje pass. Känner mig piggare och starkare än någonsin trots att jag gått upp 4kg sen i somras. Tidningen CHIC är en succé och även min blogg går bra, så jobbmässigt har jag det kul och har även roliga projekt på G.  Livet är ju inte alltid så här så man får passa på att njuta lite nu 😉

Vad mer? Jo, jag har de BÄSTA läsarna och jag är innerligt tacksam för alla positiva saker som sker och all härlig energi som jag upplever nu. I wish all of you the same – Happy Monday!

Right now I am loving life! My kids are enjoying school and their friends, I am so in love my hubby, CHIC and my blog is a success, I love to work out and I long for every work out and I am so proud of all my closest friends.

DSC_0547
DSC_0541
Skor, jacka, väska – Chanel, Blus – Filippa K, Jeans – Zara
DSC_0538
DSC_0554

 1. Laila skriver:

  Så skönt med någon som vågar vara nöjd!! Alltför många är missnöjda med så mycket (ofta småsaker) och sätter liksom livet på ”vänt”. Det är det alldeles för värdefullt för. Och alla har vi ju våra ups and downs, men med ett positivt tänkesätt brukar problemen lösa sig. /Laila

  1. Laila, Jag tror även att gräset inte är grönare, utan att man ska uppskatta det man har och njuta av nuet. De små tingen. Positivt tänkande föder ofta ännu mer positivitet – hur klyschigt det än må låta. Ha en fin dag! Kram Sus

 2. Åh vad härlilgt att du vågar stå upp och ”shout from the roof top” att du är inne i en så härlig fas! Annars får man mest höra när folk inte mår bra…. Sen utser jag denna Chanel-jacka till det snyggaste i din garderob – love it! Vill också ramla på nåt sånt nån gång 🙂 Ha en fortsatt bra vecka, kram Helena

  1. Helena, tack så mycket!! Man måste passa på att njuta även av de små vardagliga tingen och våra njuta när man känner att man är inne i ett flow…Positiv energi ger mer positiv energi tror jag 😉 KRAM

 3. Hej, supersnygg jacka. Vad fick du betala för den?

  1. Christine, om jag inte minns fel betalade jag 500-700 dollar för den men så var det flera flera år sedan. Alla Chanel vintage har stigit i pris nu. Tyvärr. Kram Susanne

 4. Marie skriver:

  Jag befinner mig i ett sånt där typiskt ”down”-läge just nu. Superstressad på jobbet, ont i ryggen, allmänt håglös och deppig. Men så läser jag dina positiva ord – och hoppas att den här spiralen vänder snart. För det brukar den ju göra, eller hur? Jag önskar dig och alla dina läsare en härlig vecka och tack för dina inspirerande bilder som du så frikostigt delar med dig av!

  1. Marie, självklart vänder det snabbare än du tror!

 5. Sanna skriver:

  Låter fantastiskt ju! Jag tror på att våga njuta och go with the flow… Tror att många hade mått bättre av att leva i nuet och våga vara lycklig! Sen att du har Sveriges säkraste/ snyggaste stil… Wow till dej!

  1. Tack Sanna! Ja, livet är inte alltid så lätt och härligt men när det är det och pusselbitarna är på plats ska man njuta. Försöka i alla fall. Tillåta sig att känna lycka och gilla vardagen. ❤ Tack för fina komplimanger dessutom

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..