Torsdagsmiddag med mamma på besök

DSC_0290
Torsdagsmiddag med mamma på besök och barnen hade önskat tryffelpasta. Jag slängde ihop en rätt som vi ätit på Papa. Grädde, champinjoner, chorizo( ska egentligen vara salsiccia men det fanns inte) och tryffel. Salt, vitpeppar och en skvätt kalvfond. Välj sedan din favoritpasta, vi valde strozzapreti från Zeta. Parmesan vid sidan och ett glas rödtjut. Blir liksom inte bättre än så 😉
DSC_0292
DSC_0293
DSC_0291

 1. Ser verkligen mumsigt ut! Vi har försökt få bord på Papas några gånger, men det är alltid fullbokat – av förklarliga skäl förstår jag… Men det blir ju fler tillfällen – och jag kan ju försöka med ditt recept! 😉 Kram Helena

 2. Alex skriver:

  Den har ratten kallar vi ”alla boscaiola”-Skogspastan,dar man har i karl Johansvamp och salsiccia och tryffel i,och naturligtvis akompanjerar man den med ett glas rott vin! En favorit pa host/vintern
  hemma hos oss. Underbart att dina barn njuter av ” vuxensmakerna ” !!
  kRAM,
  aLEX

  1. Alex, den blev så god, dock inte lika god som Papas. Måste ha salsiccia nästa gång 😉 Barnen är jätte duktiga på att äta ”vuxenmat”, Kram Sus

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..