I have nothing to wear

d6253e9cafec9897619f852d5841e635
I have nothing to wear!! Omöjligt tänker kanske ni men just nu känns det så. På torsdag åker jag och mina vänner till Rom. Väderprognosen visar 24 grader, lite regn på torsdagkväll men strålande sol fredag och lördag. Jag har precis gått in i höst mood med boots, ponchos och varma rockar så min inspiration är noll när det kommer till att tänka sommar och bara ben. Herregud, bara ben i oktober ( de är ju likbleka). För att få inspiration skrollar jag runt på min IG (@shistrup) och visst hittar jag kombinationer som känns fina men nu till mitt andra problem, jag har gått upp ca 4 kg från min 4o års dag. 4 kg som satt sig som en bilring runt midjan så INGA shorts sitter rikigt bra. Trots intensiv träning efter sommaren så har jag (nog) unnat mig liiiiite för mycket goda grejer. Middagar, vin, bubbel, långluncher, efterrätter, nybakat bröd till frukost, fredags och lördagsmys med familjen (chips med dipp är min nya fäbless) osv, saker som jag inte vill välja bort. Helt.

Men efter Rom, blir det skärpning i matväg och intensivare träning OCH jag ska välja något av era bra MÅL förslag. Nu måste jag packa vidare…..

 

 

 1. Alex skriver:

  Forstar vad du menar,nar man kommit in i host moodet eller sommar mood sa ar det svart att pack till annorlunda breddgrader,hander mig ofta..
  Men du hittar nog ratt i din fantastiska garderob och kommer att vara superb som vanligt!
  Synd att jag ar i Milano de kommande dagarna,annars skulle jag akt in och tagit ett glas bubbel med dig!!Vadret ar alldeles fantastiskt nu i dagarna,som sagt en 25 grader pa dagen,men pa kvallen blir det lite kallare sa ta med dig en kofta typ.Shortsen daremot tycker jag att du kan lamna hemma,eftersom vi har borjar komma in i hostmood,trots varmen :))
  Ha det sa underbart kul med tjejerna Sus!
  kram,
  Alex

  1. Tack för tipsen Alex! Kör kjol eller tunna byxor på dagarna. Tror jag. SÅÅÅÅÅ synd att du inte är i Rom, hade varit fantastisk kul att träffa dig IRL 😉 Kram Sus och have fun i Milano

   1. Alex skriver:

    Nar aker du ifran Rom?Jag ar i Milano for business tyvarr,sa det blir nog inte sa varst roligt,men men!Kanske hinner??!!Imorgon ska det visst bli regn,men det brukar ga over snabbt,just nu blixtrar det over himmlen har,,,
    Kramar,och trevlig resa!
    Alex

 2. Du är ursnygg Susanne! Och mitt motto på resa är att ALDRIG hålla tillbaka! Njut och ha det så kul. kram Emilia

  1. Emilia, Tusen tack! Jag kommer att njuta både av maten och mitt härliga sällskap 😉 Vi ses på lunch på tisdag, Stor kram Sus

 3. Åh, vem har inte unnat sig för mycket på sistone… Men nu ska båten upp i helgen och då är det slut på sagolika stockholmsmiddagar! Nu är det skärpning som gäller, men balans är det viktigaste och det tror jag vi båda har bra koll på 🙂 Önskar dig en riktigt trevlig resa och det reder sig säkert med resegarderoben, kram Helena

  1. Helena, Balansen är viktigast, utan tvekan! Tack, det ska bli så mysigt att hänga med mina väninnor. Kram Sus

 4. Coco skriver:

  Du är så fin, har alltid undrat hur lång du är? Även din vikt? Känns som vi har samma figur, behöver oxå gå ner 4 kg:(

  1. Coco, Jag är 1.68 och hrmm väger som sagt ett par kg för mycket 🙂 Är ganska bra på dölja magen där mitt sitter och visar hellre mina smala ben 🙂 haha…. Kram

 5. laila skriver:

  Men du har så många snygga kjolar som kan få åka med… Så klarar benen sig galant. Du är snygg i allt oavsett något kilo hit eller dit. Mmmm 24 grader låter helt OK… Laila

  1. Laila, tack för tipset – inte tänkt kjol alls. Nu är en kjol nedpackad 😉 Kram Sus

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..