”Julmarknad” hos EKPR

DSC_1458

Mathilda och jag fortsatte vidare till

DSC_1448
DSC_1450

Den här duken måste jag önska mig i julklapp, den hade passat perfekt i vår matsal som har gröna inslag. Duken kommer från Chamois och finns i mängder av färger och varianter. Den här gillar jag bäst.

DSC_1455
DSC_1465

Tror att jag kan ha hittat vinterns snyggaste jacka från Lempelius . Ett för mig nytt märke, vilket alltid är kul och spännande. Ett nästan must have om den inte var så rackarns dyr men det kostar ju ingenting att lägga upp på wishlisten, eller hur?

DSC_1468

Jag letar efter nya fräscha kuddar till vår gråa stora familjesoffa i tv-rummet och jag tror minsann att jag hittat dem. ElceStockholm heter varumärket och nu är det ju bara frågan vilka man ska välja? Hmmmmmm..

DSC_1470
DSC_1469
DSC_1452

  1. Ååå så snygga jackor – vet du om återförsäljare, är i Stickholm denna helg. 🙂

    1. Aventilattetogo, åh jag vet faktiskt inte 🙁 tyvärr!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..