Nya slingor gjorda av Catta på Creative Headz

DSC_1552

Idag slingade jag håret hos bästa CattaGuldknappen går av stapeln nästa lördag och jag har INGENTING att ha på mig. Ärligt. Hade beställt två klänningar från The Outnet men de satt, ursäkta språket, skit på. Man såg EXAKT vart roséglasen, de smarriga efterrätterna och grillkvällarna hade satt sig. Not Cute. Så imorgon bär det av ut på stan…..

Veckan efter är det den eminenta CHIC galaoch vinnarna ska koras i varje kategori. Ni kommer kanske ihåg, jag är nominerad till Årets Chicaste Fashionista.  Ni håller väl tummarna och jag hoppas att få se er där!

DSC_1551

  1. Alex skriver:

    Ehhhhh… Sus., du har inget att sätta på dig!!! Sure
    Men är säker på att du hittar nåt läckert imorgon! Kan inte vänta på att se din galaoutfit..
    Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..