Gårdagens outfit – läderjacka från House of Dagmar

DSC_1535
DSC_1549

Ibland tröttnar jag på att bära färg. Tro det eller ej. Grått, beige, mörkblått, svart och vitt. Som en sober nougatstång. Att gå klädd i grått eller beige utan att addera en bländade neonfärg. Att skippa de färgglada brallorna. För en stund. I alla fall. Säger hon som klickade hem ett par knallröda skor igår……hahaha Hursomhelst, så kände jag igår i alla fall.

DSC_1532

Skor -Chanel, Shorts – Zara (finns i butik nu), Topp – Zara (gammal), Läderjacka – House of Dagmar

 

 

DSC_1544

 1. bettan skriver:

  Vet du Susanne, jag är beroende av din blogg och instagram. Kommer på mig själv att jag tänker ”nä nu måste jag kolla vad Susanne har på sig idag”…Tycker du är så inspirerande så du anar inte. Denna outfit, sååå jättesnygg!! Fantastiskt hur du får till det. Gillar alla dina stilar. Mycket!
  Och som nån annan skrev, ”våga bara sätt upp håret” 😉
  En annan sak som du är bra på. Uppmärksamma kommentarer både här och på instagram. Fattar inte hur du hinner?
  KRAM

  1. Bettan, alltså tusen tack! Det betyder så mycket, om inte allt, att ni tar er tid att kommentera eller gilla! Jag tycker att det minsta jag lan göra som tack är att svara er, även om tiden ibland är knapp! Roligt att du blir inspirerad ❤️ trevlig helg! Kram Sus

 2. Nice! Skinnjackan, toppen och så fräcka shorts! Måste säga att du inspirerat mig som varit lite skeptisk till shorts utanför fritiden. Idag blev det blå med vita prickar och pressveck. Bekvämt, lite fräckt men ändå dressat tack vare pressvecken. Vit skjorta till det och voila, känner mig helt bekväm även på jobbet!
  Önskar dig en trevlig helg!
  Kram
  Karin

 3. Du är verkligen lika snygg oavsett!!! Så härligt att du inte känner dig ”tvungen” att alltid vara färgglad. Tror att det är din utstrålning (som går igenom datorn med) som gör att du passar i det mesta. Trevlig helg! Kram Helena

 4. Alex skriver:

  Färgglatt i all ära och det är du the Queen på,men jag måste säga att jag döööör sååå fint detta var!!! Me like a lot:)))))
  Vidare är ditt hår såå fint nu,våga inte sätta upp det,ok?
  Kram
  Alex

  1. Alex, du är bara bäst! Trevlig helg! Kram Sus ❤️

 5. Annika skriver:

  Men lika snygg ändå! Och du blir ju aldrig färglös även om du inte skulle klä dig i färg! Toppen snyggt!! Ha en fin dag. kram Annika

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..