Klädd i ACNE Studio, Missoni, Lindex och Hermès

DSC_1621

Trots att jag vetat om modeveckan länge fick jag ändå bråttom eftersom vi firade lille Tom ( som tyvärr vaknade med feber på sin stora dag) och självklart visste jag inte vad jag skulle ha på mig. 20 grader redan kl 8.00 på morgonen. What to wear?  Jag hittade min gamla Acne kostym som är sval och somrig men ändå lite klädd.

 

DSC_1619
DSC_1614

  1. Anna skriver:

    Åh jag har också en liten kelgris som heter Tom och är 5 år ❤️❤️❤️❤️❤️

  2. Nu har jag tittat lite på din blogg och din träffsäkra coola stil gör mig nästan förbannad 🙂 du klär ju i allt och vilka combos. Tummen upp!

    1. Paula, haha…det tar jag som en komplimang 🙂 Kram och tack

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..