31 rätter från Modekokboken på Miss Voon

I söndags åkte jag in till Modekokboken. En bok där 31 modeprofiler har delat med sig av sina bästa rätter och  som vi fick den stora äran att smaka. Mina favoriter var Tina Törnqvists råbiff, Cia Janssons biff med bea och shoestring pommes, Emma Elwins vegetariska pasta och slutligen, Martina Bonniers key lime pie ( som ni vet att jag själv älskar och brukar laga). Boken som kombinerar mina två favoritämnen, matlagning och mode, är fantastisk!  Goda recept, vackra bilder och intressanta modeprofiler.

DSC_1601

Jag var klädd i gamla klackar från Christian Louboutin, klänning från Carven som jag köpte på NKs rea på 60% off, och min Chanel WOC.

 

 

DSC_1595
DSC_1598
DSC_1597

  1. Läckert. Snyggaste benen. Får du aldrig ont i fötterna? Meddela gärna när du samarbetar med Lindex i Malmö. Är det öppet för allmänheten kommer jag gärna.

    1. Lundakvinnan, Nja, ibland får jag ont men oftast inte. Nu är jag lite mör som haft klackar hela dagarna under modeveckan. Det är öppet för allmänheten. Meddelar så fort jag vet mer.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..