”The bags under my eyes are Chanel”

DSC_1950

Fick kapa huvudet på bilderna för jag såg bara föööör trött ut på dem. Jag kände mig (ganska) pigg och fräsch  igår men tydligen hade både modeveckan och Guldknappen satt sina (djupa) spår. I form av ringar under ögonen. Men vad är det man säger ”the bags under my eyes are Chanel”, eller?

Jag hade skor från Céline, GAP jeans, Filippa K skjorta och Missonikofta på mig. På kvällen firade vi min mamma som fyllde 71 år och vi gick till en urtrevlig bistro. Mer om den snart.

DSC_1953
DSC_1951
DSC_1956

 1. Laila skriver:

  Wow så snyggt! Har tyvärr inte hunnit kommentera (knappt gå in och kolla ens) på sista tiden. Men nu är semestern slut och allting går tillbaka i vanliga rutiner (inkl uppkopplingen), så nu ska jag bättra mig igen! Kram Laila

  1. Laila, Välkommen tillbaka och hoppas att du haft en fin semester! Du har varit saknad här i kommentarsfältet 🙂 Kram Sus

 2. Så snygga skor! Fint att ta igen de bruna tonerna nedtill.
  Vilken fin bild på födelsedagsbarnet idag!
  Kram!

 3. Katten skriver:

  Skärp dig! Du e skitsnygg! Vilka påsar??

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..