Ni testar väl MyMOWO?

sponsorskylt_mywowo1

mymowo_susanne-histrup

Jag kör glatt vidare med att träna de olika träningsprogrammen med HÄR och registrera er redan idag. Därefter kostar det 99 kr/mån utan bindningstid eller uppsägningstid.

Zambapasset är ett av mina favoritpass och sedan har jag kört en del puls – och styrkepass för det passar mig bäst.

mymowo_susanne-histrup
mymowo_susanne-histrup

Vi är ju många som sitter flera timmar framför datorn och då är kontorspassen perfekta tycker jag. Korta övningar som får igång blodcirkulationen och man kan skildra tankarna en stund. Det bästa är att man tränar precis där man sitter och på kort tid får man härlig energi i hela kroppen och man kan fortsätta vara kreativ och arbeta mer effektivt. Så in och testa tycker jag – ni har ingeting att förlora bara att vinna!

 1. Frida skriver:

  WOW det här är precis vad jag behöver.
  Har tom varit hos läkaren för jag har ont i kroppen, tagit massa prover, röntgat höft men det är inget fel på mig….men jag måste träna mer…ca 40 år, träna 4 ggr i veckan säger läkaren så hittar jag detta erbjudande, det skall få kontorsråttan att röra sig.
  Tänker ofta om något händer och man inte kan röra sig mer, då kommer jag verkligen ångra mig men jag hinner bara inte med min träning-fast nu skall jag börja såhär.
  Jag har precis börjat min första kontorsgympa och bara det kändes TOPPEN. …tar av mig den stickade tröjan nästa gång 🙂 /Frida

  1. Frida, HÄRLIGT!!! stort lycka till! pepp kram från mig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..