ELLE-galan: What to wear?

dsc_0907-682x1024

Den årliga ELLE-galan går av stapeln nu på fredag och jag sitter i skrivande stund och ser på Golden Globe live och blir riktigt sugen på att just få gå på maffig fashiongala. ELLE-galan är en enastående modefest på alla sätt och vis och det ska bli underbart att få äran att gå i år igen.

Men till den ”stora” frågan: What to wear? Så här har jag sett ut de två senaste åren. 2015 bar jag en spetsklänning från BCBG och klackar från Sophia Webster och 2016 bar jag en paljettblåsa från ASOS och Louboutin klackar.

Årets dresscode är Gläns loss så därför tippar jag på att vi kommer att få se många paljettkreationer och metallic outfits men eftersom jag bar paljetter förra året så skippar jag det i år. Jag kommer att försöka glänsa på mitt egna lilla speciella vis….hoppas jag 😉

dsc_0935-682x1024

  1. Fia skriver:

    Spetsklänningen och DE skorna. Jag säger bara wow, wow

  2. Spetsklänningen är urtjusig.
    Med vänlig hälsning, Kerstin

  3. Annika skriver:

    Den vita spetsklänningen och knuten i nacken..jag orkar inte så vacker du var!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..