Shopping och stylingtips: Leopardrocken

Nu har jag finkammat butikerna efter de snyggaste leopardmönstrade ytterplaggen, varsågoda!

63ff6c00011aa36f64d9ebd2ff3ed8aa

Som sagt, leopardmönster är alltid inne och känns både chic’t och modernt tycker jag. Man får vara liiite försiktig när man stylar det så att det inte blir ”tant raffa” (om det inte är just det man är ute efter…) men annars tycker jag faktiskt att plagget är lätt stylat dvs passar till mycket. Nästan allt. Här kommer både shopping och stylingtips för leopardrocken, hoppas att du blir inspirerad!

 

352554-0509_7

 

 

Första rocken hittar ni hos Nelly och är så snygg tycker jag. Påminner om den som är med på första streetstyle bilden, eller hur?

3d483fdbee904ac8c9f8a9ffa9ef7cc0

Jag älskar att matcha med både randigt, camo och blommigt. För visst är det elegant att matcha med en randig skjorta och låta manschetten på skjortan titta ut?

76657731002_m

Nästa rock kommer från Gina Tricot.

3c57ab05771f1350ada97e13af45d0f0

Leopardmönster och jeans är en perfekt kombo. Nedklätt men ändå uppklätt. 

280795-0509_7

Den är älskar jag och den kommer från River Island. Många bloggares favorit har jag sett.

75970773002_m

Ett perfekt reafynd från Gina Tricot är den här bombarjackan vilket är hett till våren.

hmprod (1)

Den här godingen från H&M har jag och jag är sååå nöjd. Jag kommer också att matcha den med vit skjorta, jeans och röda läppar och så  tycker  jag att modellen på rocken även funkar att använda  inomhus, mer som en kavaj.

DSC_1494

no_code_1_f_q_7195506_l_stella_bomber_jacket

Ytterligare en bombarjacka och den kommer från Cubus.

814754_in_pp

Sedan har vi en dyrare variant från Alexander Wang och den finns på Net-a-porter.

50b1f21478731cf76c4850b5f58bc4a5

Leopardrocken går att matcha med vitt, mönstrat, jeans, läderbrallor, kjol och även över den lilla svarta men glöm inte att leopard också är snyggt till rött, gult, orange och rosa.

Inlägget innehåller köplänkar, bilder från Pinterest och mig.

  1. Snyggt! Den från River Island har jag och använt lite i vinter men varit så kallt att det inte blivit många gånger… Desto lättare nu! Kram V

    1. Vanessa, Den är så snygg! På med den nu bara 🙂 KRAM

  2. Annika skriver:

    Snyggt, gillar leo, grrr..

  3. Karina, HURRA! Du kommer att lyckas galant! Tänk att outfiten i övrigt ska vara lite less is more. Om du inte vill mönsterchocka vill säga 🙂 Jeans, svarta byxor, vita brallor, över den svarta klänningen osv. Polotröja, vit skjorta, jeansskjorta till. Kram Sus

  4. Hurra och tack för hjälpen! Nu har jag köpt mitt livs första leoplagg och kan bara hoppas att jag ska kunna styla det lika snyggt som du. Är inte riktigt en Tant Raffa…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..