Dagens tips: Lash Food Mascara och Brow Pen

Träffade min duktig väninna Johanna som representerar Lash Food över en kopp kaffe på Broms för någon vecka sedan. Hon var gullig och gav mig några produkter att testa och Oh MY GOD så bra de är!

DSC_0638

Lash Food, är precis som det låter: näring för fransarna och ögonbryn. LashFood är en amerikansk produktserie inom kosmetisk ögonfrans- och brynbehandling vars syfte är att ge längre, fylligare och starkare fransar och bryn. Produkterna är certifierade av franska Ecocert för naturlig, skonsam och ekologisk kosmetik baserade på naturliga ingredienser. De är därför både säkra och effektiva att använda.

DSC_0639
DSC_0640

Min favorit är den här pennan: BrowFood 24H Tri-Feather Brow Pen, som även kommer att bli din bästa kompanjon i jakten på perfekta ögonbryn! Äntligen kan du återskapa de bryn du en gång haft eller få de bryn du alltid önskat. Hur bra?!
Berikad med ett unikt Nano-Peptid komplex ger Tri-Feather pen både näring och tillväxt till dina bryn, samtidigt som de får en naturlig färg och form. Med pennans unika 3- delade spets skapar man med små sträck effekten av perfekta hårstrån och en 3D effekt av fylliga bryn.

Helt jävla magiskt om ni frågar mig som är rätt dålig på smink och som aldrig brytt mig om mina bryn, till nu. Tjoho!

DSC_0642

LOADING..