Mina och Mathildas sommarfavoriter från Cubus

Sommaren närmar sig med stormsteg och just nu har Cubus fått in mängder av härliga modenyheter!

DSC_0395

Snart är sommaren här, den närmar sig med stormsteg eller hur? Sommaren är också min favoritårstid mycket för att den här säsongen erbjuder flest färgglada plagg och accessoarer och det tilltalar mig och faktiskt hela min familj. Alla älskar färg och mönster. Ett av mina favoritplagg, året om, är byxor och för mig får de gärna vara mönstrade, färgglada eller både och.

DSC_0410

Just nu har Cubus fått in massor av härliga sommarplagg för hela familjen som passar till sommarens alla fester, skolavslutningar eller bara för att vara så där ledigt vardagschic.

Om ni frågar mig, så är linneskjortor DET perfekta sommarplagget för att de är så ljuvligt sköna, svala och funkar till allt. Cubus har linneskjortor i flera olika färger och jag har valt att matcha en  jeansjacka i den ultimata denimnyansen. Lite sailor chic sådär, eller vad säger ni? Jeansjackan är dessutom ett av vårens och sommarens trendigaste ytterplagg, så investera gärna i en sån.

DSC_0416
Mathilda valde ett par
DSC_0432
DSC_0443
Älskar den här bilden på Mathilda, hon ser så glad, somrig och sportig ut!
DSC_0465

DSC_0342
Mönstrade byxor passar året om men till sommaren är det extra snyggt tycker jag. Det livar upp vilken outfit som helst och funkar lika bra till vardags som till fest. Kör gärna enfärgade plagg till för en stilren look om du inte är så modemodig att du mönstermixar hejvilt. Jag gillar både och.

DSC_0352

I sommar matchar jag gärna den trendiga trenchcoaten.  Addera roliga accessoarer för en komplett outfit. Cubus har fått in så mycket snygga och användbara plagg som gör dig och hela familjen redo för sommarens alla dagar och händelser!

DSC_0364

 

  1. Monica, idag sol, igår snö – typiskt aprilväder ;( Kram S

  2. Monica skriver:

    Vilka fina bilder! Här där jag är kommer det hagel o regn. Ingen sommar ännu!

  3. Thanks! The stripped pant is gorg!! Have a lovely day, Sus

  4. Joanna skriver:

    Gorgeous photos and clothes! The stripped pants are my favourite! Have a great day, Susanne!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..