Flower Power

En liten shoppingrunda med Amanda resulterade i tre nya plagg till mig.

DSC_0958

Jag handlade som sagt tre plagg med Amanda och här är plagg nummer 2. En magisk blommig blus med volang på ärmarna. Egentligen kan jag inte ha så stora volanger på axlar eller ärmarna för jag är bredaxlad och det gör mig liksom inte direkt mindre. Men de här volangerna satt perfekt på blusen att det blev en fin och ganska nätt siluett. Dessutom ett mycket vackert print tycker jag.

Lika fin till slitna jeans som till vita eller rosa skräddade byxor.

Den är från River Island.

DSC_0964
DSC_0965

Längtar tills den får ut och rastas och har en outfit i huvudet klar 🙂

Uppdaterat: Har blusen idag och den gör succé på instagram (@shistrup) haha!

  1. Cicci skriver:

    Hej Susanne.
    Vilken härlig somrig blus. Så fin på dig. Jag vill oxå ha Hahaha shoppinggalen e man men nån last ska man väll ha ju vilken storlek har du.? Ja brukar va en 38. Tror du jag ska ta den el e den liten el stor i storleken. Ha en fin söndag Kram Cicci

    1. Cicci, Tack! Den är normal i storleken tycker jag. Ha en fin söndag du med! Kram S

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..