Brunch på Kommendören

Alltså vilken helg! Bästa på länge måste jag säga.

kommendören_susanne-histrup_brunch

I lördags bjöd vi våra bästa vänner på brunch på Kommendören inne i stan. Kommendören är en jättetrevlig restaurang som ligger i centrala Stockholm, fantastisk mat och grym service. Har ni inte varit där så gå dit för det är ett av de trevligaste ställena i stan just nu.

kommendören_susanne-histrup_brunch

Vi började med att skåla i ett glas Champagne och hälsa alla välkomna och speciellt underbart att få spendera lite tid med nära och kära i strålande väder dessutom.

kommendören_susanne-histrup_brunch

Vi beställde in sliders (sååå goda), asiatisk råbiff och deras club sandwich med hemmagjorda pommes. Allt var fantastiskt gott och smaklökarna slog volter i munnen, precis det man önskar när man går på restaurang, eller hur?

kommendören_susanne-histrup_brunch
kommendören_susanne-histrup_brunch
kommendören_susanne-histrup_brunch

Stina och Reena och sedan ser man Lotta i spegeln. Tyvärr var Linda på inspelning men hennes man Jacob kom och representerade familjen Lindorff.

kommendören_susanne-histrup_brunch

Björn och Jesper (Lottas och Reenas män) njöt i solen en stund innan hemfärd.

kommendören_susanne-histrup_brunch

kommendören_susanne-histrup_brunch

Jesper, Reena, jag, Jacob, Johan och Björn. Stina och PH som också var med hade lämnat för att åka och hämta barn.

kommendören_susanne-histrup_brunch

Jesper och Reena flyttade till Sverige från Indien i augusti och nu har de köpt ett hus nära oss på Lidingö. De flyttade in i veckan så efter brunchen åkte vi hem och hämtade upp våra barn och så åkte vi alla dit på spontan housewarming party.

kommendören_susanne-histrup_brunch

När vi skålat och välkomnat dem till ”ön” så gick vi hem och jag lagade en maffig carbonara och sedan avslutade vi dagen med chips och dipp och Jönssonligan framför tv. En helt perfekt lördag tycker jag.

I fredags jobbade jag och sedan grillade vi burgare och hade mys framför tvn. I morse spelade Tom fotbollsmatch och han var så duktig tycker jag (objektivt såklart :)), sedan spelade jag och Johan tennis på kungliga och det var SÅ kul, måste börja spela mer. Efteråt åkte vi hem och hämtade kidsen och åt en sen lunch på Lidingö Golfbana. Smarr! Tom, Max och Tilda ville hoppa på studsmattan med vattenspridaren under, så sagt och gjort åkte vi hem och riggade det.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..