Sommartider hej hej sommartider!

Nu närmar sig sommaren med stormsteg med semester, bad och lata dagar!

cubus_susanne-histrup

Snart närmar sig både semester – och badsäsongen och jag är så redo för lite härlig semester med familjen. Att uppdatera badgarderoben känns både kul och inspirerande och i år väljer jag en palmbladsmönstrad sarong, en cool solhatt och en färgglad tunika som gör dig chic på ett kick! Vad hittar man i er strandväska?

cubus_susanne-histrup
cubus_susanne-histrup
cubus_susanne-histrup

Gult och mönstrat, framför allt rutigt (och blommigt) är två stora trender i sommar och självklart testar jag och mina döttrar dem. Flickorna bär likadana trendig panama hatt.

cubus_susanne-histrup

DSC_0753
Som ni ser, gult är INTE fult! Haha 🙂 Älskar den här klänningen som funkar lika bra på stranden som i city.
cubus_susanne-histrup

Min andra look, då matchar jag döttrarna i

cubus_susanne-histrup
cubus_susanne-histrup
Hoppas att ni blev inspirerande och hittar era nya sommarfavoriter på Cubus precis som vi har gjort!

 

 

  1. Åsa skriver:

    Vilket härligt inlägg och så fina döttrar!

  2. Brita skriver:

    Gult är def. inte fult 🙂

  3. Tusen, tusen TACK! Jag kopierade dig igår på arbetsfesten. Hade din vit/rosa looks i huvudet. Fick många kommentarer om hur snyggt det var. Till och med mina nya solisar och rosa läppar. Kände mig som du. Tack snälla du nu snart långhelg på landet. Kram från ett regnigt Lund men det ska bli Än en gång tack.

    1. Gunilla, SÅ kul!! Njut av din helg och det ÄR underbart att ha dig som läsare! TACK!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..