Inga mer trötta och svullna fötter!

Jag går ofta i högklackat, även när jag jobbar hemifrån och med full rulle hela dagarna blir fötterna i slutet av dagen riktigt trötta och ibland svullna. Nu har jag testat en ny spännande produkt som hjälper mot just detta.

footner_cool-active-massager_susanne-histrup

Efter en lång dag i höga klackar som börjar tidigt på dagen med att lämna barnen i skolan, springa mellan olika möten i stan, kanske en shoppingtur på lunchen därefter handla mat, hämta alla barnen och sen ut igen för att köra dem till olika aktiviter, ja då blir fötterna trötta och svullna. I alla fall mina.

footner_cool-active-massager_susanne-histrup

Så det första jag gör när jag kommer hem är att kasta av mig skorna och ta på Footner CoolActive Massager på fötterna som ger en omedelbar lindring för mina trötta och tunga fötter.

DSC_0078

footner_cool-active-massager_susanne-histrup

Footner CoolActive Massager är en svalkande mousse som man trycker ut ur en massagekula och sedan masserar man försiktigt in skummet på foten. Håll gärna på någon minut för bästa resultat tycker jag. Det uppstår en kall härlig känsla samtidigt som kulan masserar dina fötter. Alltså det är SÅ skönt tycker jag. Man känner efter ett par minuter att fötterna liksom återhämtar sig och inom kort känns de pigga igen. Den bästa quick fixen för trötta fötter!

footner_cool-active-massager_susanne-histrup

footner_cool-active-massager_susanne-histrup
Den här lilla rackaren är perfekt att ha med sig i handväskan eller träningsväskan så att man snabbt och enkelt kan ge fötterna lite välbehövlig TLC (tender love care)! Me like!
footner_cool-active-massager_susanne-histrup

Testa ni med, ni kommer inte att ångra er!

Finns att köpa på Apoteket AB, Apoteksgruppen, Lloyds Apotek och Kronas Apotek f r o m mitten av maj.

 1. Marie skriver:

  Tack! Menar absolut inte att klaga. Jag hänger självklart kvar Ditt nya Missoni set är så to die for!

 2. Marie, såååå tråkigt men jag vet inte varför det händer. Teknik ska kolla på det då det händer regelbundet nu 🙁 jätteledsen för det! Häng kvar snälla! Kram och tack för din kommentar

 3. Marie skriver:

  Hej
  Jag brukar läsa din blogg dagligen och gillar den verkligen. Dom senaste 14 dagarna så har jag dock haft problem med att sidan laddas om hela tiden. Har du något tips om varför detta sker?
  Läser även andra bloggar utan liknande problem.
  Hälsningar Marie

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..