Stockholm i 360 grader

I onsdags var jag inbjuden hem till Johan Hellström i hans helt fantastiska våning. Johan är arvtagaren till Björn Axén imperiumet och driver företaget sedan många många år. När inbjudan kom ut visste jag inte riktigt vilka mer som var bjudna men självklart tackade jag ja. Lite spännande och kittlande att inte alltid veta vilka som kommer, dessutom är det så kul att träffa nya människor tycker jag. Jag köpte med mig ett fång blommor eftersom det var en ”hemma hos fest” och jag aldrig träffar värden tidigare och då vill man inte komma tomhänt tycker jag. Johan visade sig vara en underbar man, varm och välkomnade, och mycket inkluderande. Alla gäster fick han att känna sig som hemma. En charmerande värd med hjärtat på rätt ställe med andra ord! 

Jag, Johan och Frida innan middagen ska intas. 

Alltså, hans våning med Stockholms stadshus som backdrop, en terass som gick runt i 360 grader, är bland det häftigaste jag sett! Magnifik är bara förnamnet. Jag och min wingwoman med självaste stadshuset i bakgrunden. Så glad att Frida också var bjuden och att vi kunde vara partners in crime ännu en gång….

Underbar mat med löjrom, smarrig hummer, perfekt grillat kött och allt från Griffin Steakhouse tvärs över gatan. Christian Hellberg himself var på plats och fixade med all mat. Vilken lyx, eller hur? 

Blandningen av gäster gjorde kvällen så speciell, roliga samtal, nya bekantskaper, god mat och förträffliga viner. Håller med Frida som skrev att middagen seglar upp i toppen av sommarmiddagar. 

Alltså ni ser ju att jag var i mathimnelriket, haha!

Jag luftade mitt nya Missoni set och matchade med H&M örhängen och Chanel väska. Så nöjd med det här settet! 

En gruppselfie med Johan, Jonas Kleerup, Ebba, Clara, Emma, Ida, Jimmy, Frida med flera. 

Tack Johan för en underbar kväll och tack alla trevliga gäster som gjorde kvällen speciell och tack till Frida för ännu en kväll med skratt! 

 1. Du matchade omgivningarna snyggt.
  Löjromstilltuggen såg mumsiga ut.
  Vi lyxade till det igår och bjöd svärmor på afternoon tea med champagne. på Hotel Diplomat.
  Yes, fick tag på de röda sling-backsen på H&M, Mall of Scandinavia.
  Oj det blir en del shopping, bl.a på Zara, till mig själv, och Livly ,till nya barn-barnet.
  Fortsatt trevlig helg i det underbara vädret.
  Kram Titti

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..