En bättre morsdag!

Att bli väckt med pussar och snabbkaffe på sängen är ren och skär lycka!

DSC_0623

Blev väckt på morsdag av Johan och Tom med frukost på sängen med smörgås och snabbkaffe och pussar. Lycka tycker jag. Lyx. De äldre barnen och låg och sov och fick så göra ett bra tag. Efter frukost gick jag ut och sprang ca 5 km och eftersom det var årets varmaste dag gick det ganska segt. Det gick men aningens lååååångsammare än vanligt…hehe!

DSC_0686

Till lunch öppnades det rosa Champagne, så gott och lyxigt att bli bortskämd av ens favoriter.

DSC_0626 (1)

Men eftersom vi skulle lämna landet ville jag att vi skulle äta ur kylskåpet så lunchen blev en god pytt med bacon, potatis, oxfilé,korv, lök. Kylskåpsrensning med andra ord. Champagne och pytt – en ny kombination för mig…haha!

DSC_0638 (2)

Sedan smög barnen in (Mathilda och Tom) och gjorde en tårta alldeles själva. De färgade grädden rosa, skar jordgubbar och serverade glassen vid sidan eftersom det glömt den. Gullisar!

DSC_0698 (1)
DSC_0705
DSC_0712

Tom var verkligen så nöjd med sitt mästerverk, och tyckte att det var DEN godaste tårtan han ätit. Jag är benägen att hålla med. En kärlekstårta från barnen, ja det är svårslaget!

DSC_0709

Fick även en otroligt fin present från alla fyra barnen som de varit med och handlat. En sak jag skrivit om i bloggen och som alla noterat att jag gillar. Snart visar jag er den 🙂

  1. haha, nä det var den faktiskt inte 🙂 Men den hade rosa i sig 🙂

  2. Vilken härlig mors dag! Härligt med rosa champagne och rosa tårta. Var presenten också inslagen i rosa papper?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..