Instagram

Bilderna på min instagram är i stor utsträckning ” in the moment” bilder, eller i alla fall oftast. Mer spontana än ett blogginlägg som kräver betydligt mer tid. Både vad gäller bilder och text. Jag gillar dem båda. Här är ett axplock från mobilen som jag tog under helgen, de flesta utan redigering (dvs no filters). Tänkte börja med det att 1 gång i veckan sätta ihop bilder som inte nått instagram eller bloggen av olika anledningar, lite behind the scen känsla. 

Ser att några av dem visst synts i bloggen eller på insta men till nästa gång så ska det vara lite mer överraskning vad jag har i min telefon….haha!

På instagram heter jag @shistrup 

  1. Hanna skriver:

    Kan du inte sälja mer på sellpy? Köpte så fint av dig sist!

  2. Laila skriver:

    Vilken kul idé! Det måste vara roligt att kunna gå tillbaka och även ha vardagen dokumenterad. Själv fotar jag bara på semestern, så förra veckan gick kameran varm, men inte annars. Har svullnaden gått ner på Sigge sötis?? Ha en bra vecka, önskar Laila.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..