Mercedes V-klass, en bil utöver det vanliga

Ni vet när man lånar någonting fint och härligt så kan det vara liiiiite svårt att lämna det ifrån sig? Just det har precis hänt mig.

DSC_0548

Jag fick äran att låna en Mercedes V-klass under en veckas tid för se hur den fungerar för oss som är en stor familj. Jag kör vanligtvis en G-klass så jag är van att köra relativt stora bilar men det här mina damer och herrar, var absolut en av de skönaste bilarna jag kört.

DSC_0552

Det är en familjelyx bil med generösa utrymmen och komfort i världsklass måste jag säga. Barnen älskade att åka den och satt som kungar allihopa. De satt så bra att de aldrig ville gå ur bilen…haha!

Bra och flexibelt utrymme inne i bilen då sätena går att flytta, vända runt eller ta ut, den här fiffiga egenskapen var faktiskt helt ny för mig. Så bra.

DSC_0559

DSC_0566
DSC_0364 (1)

När man lastar in det dyrbaraste man har så känns det extra tryggt att veta att V-klassen fått högsta betyg i Euro NCAP säkerhetstest, eller hur?

DSC_0372
DSC_0373

Bilen har stort och rymligt utrymme bak och man kan även sätta upp en hylla, där man kan placera tex väskor eller fler påsar så att de inte bara ligger på varandra huller om buller. En genialisk lösning för alla som storhandlar!

DSC_0394 (1)

Funkade fint att även lasta in min mamma och även hon blev riktigt förtjust i vrålåket.

DSC_0413

Det var lite svårt och nästan vemodigt att lämna ifrån sig bilen då hela familjen verkligen uppskattade den, som vi aldrig uppskattat en bil tidigare. Elegant, lättkörd, säker, sportig och med stort utrymme, ja drömmen vore helt klart att få glassa ner genom Europa i sommar i den och uppleva en semester utöver det vanliga.

Vill ni uppleva samma härliga känsla som vi, boka då en provkörning redan idag!

  1. Monica skriver:

    Har rest runt i Europa några dagar i stor hyrbil. Inga parkeringsrutor är gjorda för breda stora bilar än. På hotell med garage i källaren var det inte roligt heller att ta sig ner och upp .Väldigt trångt och besvärligt.I Basel gick det bara inte att köra ner i P garaget.Kanske något att fundera på …… Om man byter bil.
    Den ni provade var ju lite större.Fast byta bil är trevligt .

    1. Monica, vilken bra synpunkt!! har inte tänkt på det! TACK!!

  2. Annika skriver:

    Nä du, här rullar vi i en BMW och tänker inte byta 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..