Håll i hatten, vilket KAP!

Värt att investera i, är faktiskt en klassisk smoking och nu har jag hittat en sjukt snygg och mycket prisvärd variant. En smoking går heller aldrig ur tiden och känns alltid moderiktig, modern och cool tycker jag.
Man kan välja att bära plaggen ihop eller så kan man matcha kavajen med jeans, lägerleggings eller över den lilla svarta. SÅ användbar! Snygga byxor är alltid bra att ha i garderoben och de här kan man matcha med en svart cashmeretröja och höga klackar eller stor stickad tröja och sneakers för en mer casual men dressad look.

Ni hittar smokingen HÄR.

Jag är så förtvivlad – tog massor av bilder igår som jag vill dela med mig av men så har mitt minneskort gått sönder när jag drog ur det ur kameran. En  liten del har gått av på den så nu går det inte att ladda över några bilder. Otroligt surt!

 1. Kajsa skriver:

  Tack för tips, verkligen prisvärd! Hoppas den sitter bra också, har tyvärr ingen erfarenhet från Zara.

  1. Kajsa, Jag ÄLSKAR Zara 🙂 Tycker ofta att deras grejer är tipptopp! Kram S

   1. Kajsa skriver:

    Toppen! Älskar dina tips, både budget och lyx. Tack för det, fortsätt att inspirera!

    1. Kan meddela att byxorna är rätt i storlek men kavajen var betydligt mindre än vad de brukar vara 🙁 Kram S

 2. Sanna skriver:

  Så snyggt! Riktig bra stiltips

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..