Shoppingtips: Knähöga stövlar

Jag gillar knähöga boots, det är lite lagom kaxigt tycker jag. Mitt senaste tillskott var ju de här från Af Klingberg, SÅ fina. De jag har på mig på bilden är ett par gamla godingar från Valentino. Jag har spanat in olika butiker och webshopar och här kommer mina favoriter till er. Första paret, ett par riktiga klassiker kommer från And other Stories

Mina på bilden kommer från Footlight.
Letar ni efter ett par trendiga boots med något lösare skaft, så finns de hos And Other Stories.

Nästa par, låga och lättanvända kommer från Vagabond

Röda coolingar från By Malene Birger.    En annan trendfärg är rosa som ni vet och de här sockervaddsfärgade hittar ni på NA-KD.

Vinröda/plommonfärgade från H&M, finns även i svart.

Sedan hittade jag ett par mullvadsfärgade boots från H&M. Riktigt fina eller hur?


Gråa snyggingar, dessutom på rea, från NA-KD.För den modemodiga, här är ett par blommiga som finns hos Nelly.
Hoppas att ni blev inspirerade att haka på höstens och vinterns stora bootstrend!

Inlägget innehåller köplänkar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..