Exakt så här.

Minns ni att jag köpte en paljettkjol på River Island för någon vecka sedan på rea och PRECIS så här hade jag tänkt att matcha den. Med stickad tröja och fina klackar.

Vad händer i veckan? En lugn måndag faktiskt för två möten blev inställda men sedan drar det igång och är fullt ös den här veckan med en övernattning med Jotex tisdag – onsdag, sedan på onsdagkväll vankas det en intim middag hos Emilia de Poret för Victor & Rolf med dresscode: Mörk kostym. What to wear? Den ständiga frågan…haha. Leverera samarbete med Cubus och Ellos. Sedan en tjejmiddag på torsdag som är inbokad sedan läääänge, annars brukar jag inte vara borta tre kvällar på raken men ibland blir det så. Börja packa inför Miami och köpa med mig massor av svenskt godis till mina systerbarn over there. Johan arbetar som en galning nere I Lund för det händer så mycket spännande saker där. Ska se om jag kan träna lite också trots min förkylning. Är helt feberfri men snorig, funkar det att träna då?

Ha en fin måndag kära ni?

KRAM

 

 1. Laila skriver:

  Så snyggt med glitter och stickat. Och grått är en favoritfärg! Mycket snyggt med paljettkjol också, så ser fram emot din kombination:-)

  1. Laila, tack! Håller med, sååå fint med grått!

 2. Annika skriver:

  En enkel snuva stoppar inte min träning.

  1. Annika, tack! Tränade och det gick toppen. Långt över förväntan! Kram S

 3. Gunilla skriver:

  Är inte doktor men hört att det är ok med träning om förkylningen utan feber sitter ovanför hakan!!! Ta det lugnt så du är fit for fight i the Sun State. Kram

  1. Åh tack!! Ska ta det lugnt på träningen idag 🙂 Kram Sus

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..